El Bon Paladar

El Bon Paladar

Per als més sibarites a València, El Bon Paladar.

Situat al Carrer del General Martín 20, la botiga del Bon Paladar ofereix als seus clients una extensa selecció de productes delicatessen tant en begudes
com alimentació, tots d’excel·lent qualitat.

Vins, whiskys, ginebres, licors, conyacs, caves, vermuts, cerveses artesanals …

A més no necessites moure’t de les seves instal·lacions per poder gaudir els seus productes gourment, ja que compta amb una relaxada zona de degustació interior i exterior, el lloc ideal per trobar-te amb els seus escollits maridatges.

L’atenció personalitzada per professionals et servirà d’ajuda per trobar els productes que van d’acord als teus gustos, així com per trobar el regal ideal o l’obsequi més encertat per a casaments o qualsevol esdeveniment.Para los más sibaritas en València, El Bon Paladar.

Ubicado en la Calle del General Martín 20, la tienda de El Bon Paladar ofrece a sus clientes una extensa selección de productos delicatesen tanto en bebidas como alimentación, todos de excelente calidad.

Vinos, whiskys, ginebras, licores, coñacs, cavas, vermús, cervezas artesanales…

Además no necesitas moverte de sus instalaciones para poder disfrutar sus productos gourment, ya que cuenta con una relajada zona de degustación interior y exterior, el lugar ideal para encontrarte con sus escojidos maridajes.

La atención personalizada por profesionales te servirá de ayuda para encontrar los productos que van acorde a tus gustos, así como para encontrar el regalo ideal o el obsequio más acertado para bodas o cualquier evento.

 Carrer del General San Martín 20, 46004, València
Tlf: 960 640 993 · elbonpaladargourmet@gmail.com

 /elbonpaladar

CatalanEnglishSpanish